Om oss

Välkommen till Moderna Trappor

Moderna Trappor drivs vi av att försköna hem och kontor med moderna och skräddarsydda trappor. När du söker efter en trapptillverkare som kan skapa skräddarsydda, moderna och funktionella trappor i Stockholm kan du med varm hand vända dig till oss på Moderna Trappor.

Moderna trappor i Stockholm

När vi skapar trappor förenar vi funktion med hög kvalitet och fin design. Oavsett om du vill ha en trappa som smälter in bra i rummet, eller en trappa som tar mycket plats är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån spiraltrappor till moderna stråltrappor, trappor med glasräcke till en klassisk trätappa. När du vet vilken typ av trappa du vill ha bygger vi och monterar den på korrekt sätt. Naturligtvis ger vi skötselråd, så att dina nya trappor i Stockholm ska hålla sig i bra skick länge.

ett urval av våra trappor

Skräddarsydda trappor

Har du en idé för dina trappor? Tveka inte att kontakta oss. Vi skapar skräddarsydda trappor efter dina önskemål och byggnadens förutsättningar. Som din helhetsleverantör av trappor i Stockholm kan vi skapa snygga och funktionella trappor för både privata bostäder och offentliga miljöer. Om du behöver lite hjälp på traven finns vi här som ett bollplank och kan ge tips och råd kring materialval, form- och färgval.